Hajnalka
-1 °C
15 °C

Spielberg tehetségkutató valóságshow-ja

2006.04.24. 09:26
Kapcsolódó cikkek (1)
Árulónak titulálják rajongói Steven Spielberget, mert valóságshow-t készít a Fox televíziónak. A producer Mark Burnett, a Survival show kitalálója. Spielberg show-jának On The Lot (Külső helyszínen) lesz a címe. A versenyzők rendező-jelöltek lesznek, és a győztessel szerződést köt a Dreamworks, amit Spielberg alapított és amit nemrég eladott el a Paramountnak 1,5 milliárd dollárért - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.

"Egész pályámon megtettem minden lehetőt azért, hogy új tehetségeket fedezzek fel és esélyt adjak nekik. Ez a lehetőség sokkal szélesebb kapukat nyit meg mindnyájuk számára" - nyilatkozta Spielberg. A "holnap legjobb rendezője" címének elnyeréséhez a versenyzőknek minden héten be kell mutatniuk egy-egy, mindig más műfajú kisfilmet a vígjátéktól a horroron át a kalandfilmig. A háromfős zsűri egy filmkritikusból, egy szakmabeli menedzserből és hetenként változó meghívott vendégből áll. A közönség is szavaz. A helyszín egy moziterem lesz, amelyet Spielberg tervez meg.

Még nem tudni, hogy a rendező személyesen megjelenik-e a műsorban, de tény, hogy hónapokon keresztül együtt dolgozott Brunettel - emiatt csúszott át jövőre az Indiana Jones következő folytatása.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.