Natália
-3 °C
7 °C

Itthon is látható az 50 Cent-film

2006.05.29. 14:03
Az amerikai díszbemutatót lövöldözés szakította félbe, a kész produkciót pedig Amerikában be akarták tiltani. Magyarországra május 30-án, botránymentesen érkezik dvd-n Curtis Jackson önéletrajzi ihletésű filmje, a Pénzed vagy életed!, tájékoztatta az Indexet az InterCom.

A rapper viszontagságos élete már régóta foglalkoztatta Jim Sheridian rendezőt, akinek a nevéhez az Apám nevében című fajsúlyos dráma fűződik. Kettejük találkozását a U2 frontembere, Bono szervezte meg. Az énekes sztorijai alapján készült el ezután a forgatókönyv. "A film hetven százaléka igaz. Elég pontosan ábrázoltuk a velem történteket" - mesélte a bemutató után 50 Cent.

A szereplők között ott van Terrence Howard, az Ütközésekből; Adewale Akinnuoye-Agbaje a Lost - Eltűntek sorozatból illetve Bill Duke is, az X-Men - Az ellenállás vége című fantasyból.

A dvd-n az 5.1-es magyar szinkron mellett egy werkfilm is látható, amelyből további részleteket tudhatunk meg 50 Cent életéről. 50 Cent azóta kétszer is forgatott. Közelmúltban fejezte be a közös munkát Samuel L. Jackson-nal és hamarosan Nicolas Cage oldalán szerepel a The Dance című sportdrámában.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.