Itthon is látható az 50 Cent-film

2006.05.29. 14:03
Az amerikai díszbemutatót lövöldözés szakította félbe, a kész produkciót pedig Amerikában be akarták tiltani. Magyarországra május 30-án, botránymentesen érkezik dvd-n Curtis Jackson önéletrajzi ihletésű filmje, a Pénzed vagy életed!, tájékoztatta az Indexet az InterCom.

A rapper viszontagságos élete már régóta foglalkoztatta Jim Sheridian rendezőt, akinek a nevéhez az Apám nevében című fajsúlyos dráma fűződik. Kettejük találkozását a U2 frontembere, Bono szervezte meg. Az énekes sztorijai alapján készült el ezután a forgatókönyv. "A film hetven százaléka igaz. Elég pontosan ábrázoltuk a velem történteket" - mesélte a bemutató után 50 Cent.

A szereplők között ott van Terrence Howard, az Ütközésekből; Adewale Akinnuoye-Agbaje a Lost - Eltűntek sorozatból illetve Bill Duke is, az X-Men - Az ellenállás vége című fantasyból.

A dvd-n az 5.1-es magyar szinkron mellett egy werkfilm is látható, amelyből további részleteket tudhatunk meg 50 Cent életéről. 50 Cent azóta kétszer is forgatott. Közelmúltban fejezte be a közös munkát Samuel L. Jackson-nal és hamarosan Nicolas Cage oldalán szerepel a The Dance című sportdrámában.