Piroska
-12 °C
-2 °C

Filmes programok a Szigeten

Index
2006.08.09. 10:12
Kapcsolódó cikkek (1)

A Szigeten Buharovék új filmjébe nézhetünk bele, valamint a Mr. Bean rendezője mutatja be a gyakorlatban, hogyan működik az animáció, adta hírül a filmhu.

Augusztus 11-én 17 órakor a Igor és Ivan Buharov Álomvadászat című harmadik nagyjátékfilmjének egy részletét lehet megtekinteni a Szellemvasúton. Augusztus 12-én a hazai animációkészítés gyakorlatába vezet be minket Magyarósi Éva rendező, Móré Kati a Mr. Bean alkotója és Hegyi Magda art director. Augusztus 13-án vasárnap 14 órakor a Szellemvasúton a vizuális globalizációról beszélget Kömlődi Ferenc esztéta, Vranik Roland a Fekete kefe rendezője és Nagy András operatőr.

A Sziget Duna Mozijában először a Mediawave fesztivál legjobbjait lehet megnézni augusztus 9-én, majd a Spáh Dávid által jegyzett Aquát, végül László Péter nőgyógyászati rendelőben játszódó Oldalbordák című kisfilmjét. A további napokon Orosz Dénes Melleted és Madarász István Előbb-utóbb című kisfilmjeit vetítik, de láthatunk válogatást az Országos Függetlenfilm Fesztivál és az I. Zsilett Fesztivál legjobb alkotásaiból is.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.