Jessica Alba fantasztikus csókja

2005.07.01. 12:16
Ioan Gruffudd szerződésben vállalt egy vad csókot a Sin City-ből ismert Jessica Albával, és valószínűleg nem hitte volna, hogy ez lesz a Fantasztikus négyes (The Fantastic 4) forgatásának legnehezebb része - jelentette az IC Press.

Jessica Alba a Fantasztikus négyesben
Jessica Alba
a Fantasztikus négyesben

"Csináltunk egy csomó vad kaszkadőrjelenetet" - meséli a walesi színész, akit legutóbb Arthur király Lancelotjaként láthattunk a mozikban. "Volt autós üldözésünk, leomló hidunk, mágneses vihar az űrben, robbanás és ökölharc. Ezek után, azt hittem, a csók lesz a jutalom. De tévedtem."

Jessica Alba ugyanis a szerep kedvéért szőkévé és kékszeművé változott: a szemébe helyezett speciális irizáló kék kontaktlencse viszont közelről nézve kísérteties látványt nyújtott: a kék mögül kilátszott a barna, vibrált és vörös karimája volt. A szemtanúk szerint a színész nagyon furcsán viselkedett, amikor végre karjába kaphatta a színésznőt. Rámosolygott, a szemébe nézett... azután nagyot üvöltött, hátraugrott, és kirohant a stúdióból, mint aki kísértetet látott.

"Na jó, eltúloztam talán" - mondta utólag a fantasztikus négyes tagja, Gruffudd. "De akkor már egy fél éve dolgoztunk a filmen, tele volt a fejem rémekkel, szörnyekkel, megmagyarázhatatlan eseményekkel: persze, hogy egy pillanatra elhittem, hogy igazi varázslat áldozata vagyok. Érdekes, amikor az egyik felvétel kedvéért egy húsz méter magas díszlethídról dobtak le, teljesen nyugodt maradtam."

A Fantasztikus négyes hazai bemutatója augusztus 4-én lesz.