Licitáljon Dobó Kata cipőjére, amit a Fehér Házban viselt!

2005.11.04. 10:16

"Sztárok jelenlétében nyílt meg november 2-án este az Egy cipőben című filmhez kapcsolódó jótékonysági akció a Hollywood Multiplex Lurdy Házban. A mozi előterében, vitrinekben felállított különleges cipőkollekció tulajdonosai, hazai hírességek illetve közéleti személyiségek árverésre ajánlották fel kedvenc lábbelijeiket" - jelentette az IC Press.

Egy cipőben - jótékonysági akció
Oroszlán Szonja és Epres Panni
Klikk a képre!

November 16-ig bárki licitálhat a kiállított cipőkre, amelyek között megtalálható például Epres Panni, Dobó Kata, Zséda, Tornóczky Anita vagy Dávid Ibolya kedvenc lábbelije. Nem kell mást tenni csak belépőt váltani az Egy cipőben című filmre a Lurdy Házban és a jegy hátulján felajánlani egy összeget a kiválasztott cipőért és a cédulát a vitrinek alatti gyűjtőládába dobni. Aki a legtöbbet kínálja, azé lesz a sztár cipője. A két hétig tartó árverésből befolyt pénzt az InterCom és a Hollywood Multiplex mozilánc a mellrák ellenes programot támogató 'Egészség Hídja' Összefogás kezdeményezés javára ajánlja fel.

Az aukció szerda esti nyitányát nagy érdeklődés övezte. A felajánlott cipők tulajdonosai közül sokan személyesen is eljöttek az eseményre, melyet Körtvélyes Éva, az 'Egészség Hídja' Összefogás főkoordinátora nyitott meg. Ott volt Tornóczky Anita, Epres Panni, Horváth Éva korábbi szépségkirálynő, Oroszlán Szonja, valamint Vágó Piros és Rádió Petra a Danubius Rádió népszerű műsorvezetői, és a Nagy Ő című műsor főszereplője, Molnár Anikó. A nemes cél mellett a felajánlott cipők értékét növeli az is, hogy különleges élmények fűződnek hozzájuk. Dávid Ibolya például 2004. május 13-án, II. János Pál pápánál tett látogatásakor viselte a kiállított cipőt. Dobó Kata viszont öt évvel ezelőtt az árverésre bocsátott lábbeliben érkezett Andy Vajnával Bill Clintonhoz egy fogadásra, a Fehér Házba.