Letartóztatták az Indiana Jones 4 ifjú sztárját, mert ittasan okozott balesetet

2008.07.27. 21:20

Letartóztatták Shia LaBeouf amerikai színészt, miután ittasan balesetet okozott egy hollywoodi kereszteződésben, vasárnap hajnalban - közölte a Los Angeles-i rendőrség. A Transformers és az Indiana Jones negyedikén részének sztárját kézsérüléssel kellett kórházba szállítani.

A 22 éves LaBeouf kisteherautójával helyi idő szerint hajnali fél három körül okozott balesetet Hollywoodban. Egy kereszteződésnél balra fordulva egy szembe jövő autó elé kanyarodott, és a két jármű összeütközött. Az ütközés ereje olyan nagy volt, hogy a színész autója felborult, és a jármű jobboldala csúnyán összetört.

A balesetben LaBeouf utasa, és a másik autót vezető nő is könnyebb sérüléseket szenvedtek. A színész bal keze a tmz.com információja szerint olyan súlyosan sérült, hogy meg kellett műteni, de részleteket nem lehet tudni állapotáról.

A rendőrségi bejelentés szerint a baleset helyszínére kiérkező rendőröknek egyértelmű volt, hogy LaBeouf részegen vezette autóját. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy vétségként, vagy bűncselekményként kezelik-e az ügyet.