John Connor nőjét kirakták a T4-ből

2007.08.23. 14:49

Claire Danes nem tér vissza a Terminator franchise-hoz John Connor nőjeként, írja az MTV moziblogja. Pedig a Rómeó+Júlia idején mi rendesen odavoltunk az akkor 17 éves Claire-ért, és most mégis ejtik. „A harmadik részhez is az utolsó pillanatban szerződtettek. Végigcsináltam, de csak annyi hasznát láttam az egésznek, hogy megtanultam géppuskával lőni” – meséli a blogra felrakott videóinterjúban. Kérdés persze, hogy ha nem ő lesz az új Terminator-trilógiában a maroknyi túlélőt a Skynet ellen vezető Mrs. Connor, akkor ki lesz az, és Claire mihez kezd?  Októberben a Csillagporban láthatjuk majd, de további filmterveiről az imdb.pro sem tud.


Az új tulajdonos Halcyon Company reményei szerint a Terminátor franchise nagy lökést ad a gyerekcipőben járó stúdiójuknak. A T4-et, pontosabban a következő trilógia első darabját 2009-ben mutatják be. A forgatókönyvet az előző rész szerzői, John Brancato és Michael Ferris jegyzik, a producer, Moritz Borman, aki már a T3-ba is beszállt. A történet főhőse a harmincas éveiben járó John Connor a Föld maradék népességét vezetné harcba a gyilkos gépek ellen.

A készítők Nick Stahl helyett az "eredeti" John Connort, Edward Furlongot szeretnék főszereplőnek felkérni, áll az imdb-s adatlapon. Furlong már a harmadik részben is visszatérhetett volna, ha nincsenek súlyos drogproblémái.