Harvey Keitel után nevezték el az AVP2 Predátorát

2007.09.12. 11:54

Colin és Greg Strausse James Cameron filmje, A bolygó neve halál iránti tiszteletből cserélte a címben Aliens-re az Alient. Így kívánnak elhatárolódni a rosszemlékű Alien VS Predatortól is. A két rendező MTV-nek adott interjújából számos új részlet derült ki az AVP2-ről.

Az AVP: Requiem R-rated besorolást kapott, nem véletlenül. „Az egyik Alien egy kisfiú mellkasából robban majd ki. Nagyon fájdalmas halála lesz, és mi végig mutatjuk. Jó érzés megszegni a hollywoodi szabályokat” - lelkendezett a testvérpár. A Requiem elején a Predalien hatalmas vérengzést csap majd a Predatorok felderítőhajóján, ami így kényszerleszállást kell hogy végrehajtson a Földön. „Chet”-ben az Alien-vér dominál, jóval nagyobb banánfejű fajtársainál, és Predator-csáprágói vannak. Első mellkasrobbantóként kénytelen lesz felvállalni a királynő szerepét, de a rendezők megnyugtattak mindenkit: nem használja a Predátorok váll-ágyúit és más szuperfegyvereit.

A főszereplő Predatort a Ponyvaregény „problémamegoldó” Harvey Keitele után Wolfnak keresztelték el a stábtagok. Ő azért jön a Földre, hogy eltakarítsa a társaiból kinőtt Alieneket, de persze bárki mást kettéhasít, aki elékerül. Sisak nélkül is láthatjuk majd: forradásos pofája tele lesz Alien-sav marta hegekkel, csorba állkapcsa a képregények Törött Agyarára utal. Igazi tökös vadász, még páncélt sem visel (a készítők szerint az AVP-ben röhejesek voltak rögbijátékos-kinézetű Predátorok). Viszont a Ragadozó 2-ben látott fajtársához hasonlóan elsősegélydoboz nélkül ő sem győzi a hentelést. További infók az mtv.comon.