Reggeli hírek: Rács mögé kerülhet a Die Hard rendezője

2007.09.25. 09:53
  • John McTiernan hétfőn négy hónap börtönbüntetést kapott, amiért hazudott az FBI-nak Anthony Pellicano, a visszavonult magánnyomozó ügyében. Pellicano a vád szerint számos hollywoodi hírességről készített titokban felvételeket, többek között Charles Rowen producerről is, a Die Hard rendezőjének (állítólagos) megbízásából. McTiernan nem esett kétségbe, bízik az ügyvédeiben. Anthony Pellicano egyébként igazi filmvászonra kívánkozó figura: azon túl, hogy sztárok után kémkedett, saját tapasztalataiból merítve írt egy Magnum-epizódot, 2002-ben pedig az irodájában talált kézigránátok és C4-es robbanószerek miatt kapott 30 hónap börtönt. (via Variety)

  • Jessica Biel is esélyes Wonder Woman szerepére, bár valószínűleg nem azért, mert szépen artikulált az olvasópróbán, hanem mert szuperhősjelmezben is ugyanolyan dögös, mint bikiniben. Szinte biztos, hogy ezentúl minden napra jut majd egy hollywoodi bombázó, aki felpróbálja a csillagsávos fürdőruhát. (via Variety)
  • Dwayne "The Rock" Johnson, a pankrátorból lett színész is rákapott a képregényfilmekre. Az MTV News értesülései szerint a Skorpiókirály sztárja is szerepet kaphat a Shazam! című filmben, de hogy a főhősét vagy a főgonoszét, még nem tudni. Peter Segal egy lassan 70 éves szuperhős, Captain Marvel (Csodakapitány) kalandjait vinné vászonra. Billy Baston karaktere sokban hasonlít Clark Kentre, hiszen ha nem köpenyes igazságosztóként hasítja az eget, akkor egy rádiócsatornánál dolgozik, mint riporter. A Salamon bölcsességével, Herkules erejével, Atlasz kitartásával, Zeusz hatalmával, Achilles ravaszságával és Merkúr gyorsaságával rendelkező hős (aki mindezt a "shazam!" varázsszóval tudja aktiválni) fő ellenfele a régi képregényekben egy Skorpió nevű gonosztevő volt. Hogy a Skorpiókirály végül melyik szerepet kapja, emg, 2009-ben kiderül. (via cinemablend)