Reggeli hírek: A Guccinak nem kell Lynch-től a törpe

2007.09.29. 23:00
David Lynch a Guccinak forgatott parfümreklámot, és most táncoló törpe helyett táncikáló szupermodellt szállított. A végeredmény nem is lett extrémebb, mint a romantikában utazó Baz Luhrmann 2004-es Nicole Kidman-es Chanel-reklámja. Bár ezt azért nehéz felülmúlni, miután tizennyolcmillió dollárba került, plusz 34 millió dollár értékben pakoltak benne ékszereket Kidmanre.


A Lost kevésbé szimpatikus, de annál helyesebb zsarulánya, Michelle Rodriguez ittasan vezetett autót még 2003-ban, majd nem ment elvonóra és közösségi munkát sem végzett 30 napig, ezért ennek börtön lehet a vége. A színésznő láthatóan nem veszi komolyan a büntetéseket, ezért a bíró be is szólt neki. Nem könnyű durcás színésznőnek lenni. (via Yahoo)

A minap beszámoltunk róla, hogy a Keresztapa rendezőjének, Francis Ford Coppolának ellopták a laptopját. Állítólag 15 év adatai vannak benne, ezért szeretné visszakapni, köztük a jövőre Matt Dillon főszereplésével készülő Tetro, ami egy olasz emigránsról szól. Argentínát, ahol az eset történt, azért nem hagyja el. (via Yahoo)

A Coen-testvérek visszatérnek Minnesotába, ahol utoljára az Oscar-díjas Fargót készítették 1996-ban, hogy filmet forgassanak egy zsidó iskola professzoráról. A film nem önéletrajzi, de sok részletben megegyezik Coenék gyerekkori tapasztalataival. És mi lesz benne? Gonosz prof, akinek a gyerekek ellopják a tárcáját, válni akaró feleség, meztelenül napozó szomszéd, és sok hülyeség még, ahogy Coenéktől megszoktuk.