Hitchcock madarai Naomi Wattsot tépik

2007.10.19. 09:43
  • Matt Damon lát esélyt a Bourne-sorozat folytatására, pedig korábban azt nyilatkozta, kiöregedett az amnéziás ex-ügynökből egyszemélyes darálógéppé átváltozott ügynök szerepéből. "Paul Greengrass és én még nem temettük el végleg a karaktert" - idézi a malacarcú színész szavait az AP. Nem csoda, a 130 millió dollárból készült Bourne-ultimátum, amire jövő héttől végre már mi is jegyet válthatunk, augusztus 3. óta 226 milliós bevételt produkált. Azért reméljük, hogy a producerek nem lövik lábon a háztetőkön ugráló, identitás-zavaros mesterlövész mítoszát egy Bourne-Bond crossoverrel. (via joblo.com)
  • Naomi Watts a King Kong után újabb, gyilkos állatokat felvonultató klasszikusban szerepelhet: Hitchcock madarai tépik majd le fölsőjét. A Melanie Griffith anyjával, Tippi Hedrennel készült 1963-as thriller remake-jét a Casino Royale rendezője, Martin Campbell vezényli le. A forgatókönyvet Paul Harris Boardman és Scott Derrickson írják, a produceri teendőket a tervek szerint Michael Bay cége, a Platinum Dunes intézi. Bemutató 2009-ben. (via joblo.com)
  • Az Akadémia visszadobta Ang Lee új filmjét az idegennyelvű Oscar-versenyből. Tajvan nevezését azért nem fogadták el, mert a tajvani-amerikai koprodukcióban forgatott Lust, Cautionban túl kevés hazai filmes dolgozott. (via E! Online)