Reggeli hírek: Mickey Rourke bunyózik Cage helyett

2007.11.12. 09:40
  • Újabb Sweeny Todd-képek kerültek fel a netre a borotvás gyilkosnak maszkírozott Johnny Deppről, és a karikás szemű Helena Bonham Carterről. Depp és Tim Burton a The Demon Barber of Fleet Street-et mintha csak az eddigi közös filmjeikből rakták volna össze: Ollókezű Edward-osan őrült tekintettel gyilkolászik, akár az Az Álmosvölgy legendájának lovasa, és közben áriákat ad elő, mint Victor a Halott menyasszonyban. Az éneklős trailer itt, a toroknyiszálós meg itt tekinthető meg. Amerikai bemutató decemberben. (via slashfilm)
Klikk a képre!

  • Mickey Rourke-ot, a Sin City izomagyú városi fenegyerekét ezúttal Darren Aronofsky drámájában, a The Wrestlingben láthatjuk viszont: Nicolas Cage helyett játssza el Randy "The Ram" Robinson birkózót. A film 2009-re készül el, csakúgy, mint rendező másik bunyós mozija, a The Fighter, ami "Irish" Micky Ward bokszoló életútját dolgozza fel, Brad Pitt-tel és Mark Wahlberggel a főszerepben. (via cinemablend)
  • A 21 éves James Jagger alakítja majd apját, Mick Jaggert a Rolling Stones korai éveiről szóló filmben. A rendező, Julian Temple a rockbanda első menedzserének (Andrew Loog Oldham) emlékiratai alapján készíti az életrajzi alkotást, de a forgatás kezdetének időpontjáról, és a bemutatóról még nem sokat tudni. (via MTI)