Reggeli hírek: Matt Damon az év férfija, Clooney róka lesz

2007.11.15. 10:32
  • George Clooney lesz a főszereplője az Édes vízi élet és a Tenenbaum, a háziátok című filmeket jegyző Wes Anderson következő filmjének, amit Roald Dahl Fantastic Mr.Fox című történetéből készít. A történet főszereplője egy róka, Mr.Fox, aki éjszakánként ellopja a környező farmerektől a kacsákat, a csirkéket és a pulykákat, hogy saját családját etesse. A farmerek ezt annyira nem szeretik, lőnek Mr.Foxra, akit a farkán el is találnak. Lehetne a bejegyzés címe: Farkon lövik Clooney-t, nem? (ndtvmovies.com)
  • A rapper Ludacris és a kaszkadőr Zoe Bell is szerepet kap a 300 spártai királyának, Gerard Butler úgy filmjében, a Gameben. A film egy Slayer nevű online játékról szól, amiben emberek embereket irányítanak. A legjobb játékos Butler, hiszen ő a főszereplő. A Death Proof című Tarantino-remekben feltétlen hívei lettünk Zoe Bellnek, akinek korábbi kaszkadőrmunkáit láttuk, de nem tudtuk, h ő az és ennyire vicces. Meg van valami szexi abban, ahogy 120-nál kimászik a motorháztetőre. (cinematical)
  • Tegnap megmutattuk a csodálatos lehetséges Bond-lányt, ma a People magazin által az év férfijának választottal, Matt Damonnal tesszük ugyanezt. A Bourne-sorozat 37 éves, amnéziás gyilkológépe lett ugyanis a legszexisebb idén, elorozva ezt a címet barátjától George Clooneytól, akivel az Ocean’s Eleven óta dolgoznak együtt kaszinók kirablásán. A díj első győztese Mel Gibson volt, ha érdekel valakit. (yahoo)