Reggeli hírek: Szerepelj az új Harry Potterben!

2007.11.24. 09:59
  • Turisztikai úticéllá váltak Tajvan mozijai a kínai turisták számára, akik cenzúrázatlan változatban kívánják látni Ang Lee Lust, Caution (Bujaság, vigyázz!) című erotikus kémfilmjét. Az Oscar-díjas tajvani rendező alkotása, amivel az idén szeptemberben elnyerte a Velencei Filmfesztivál fődíját, az Arany Oroszlánt, Kínában csak vágott változatban került a nézők elé. Hét percnyi túlfűtötten erotikus jelenetet vágattak ki a rendezővel. (MTI)
  • Ha fiatalabb lennék, most írnék a Harry Potteréknek, hogy szerepelhessek a soron következő filmben. Mert most lehet: csak néhány HP-kérdésre kell válaszolni, amik nem nehezek. (Cinemablend)
  • Korábbi imaxos cikkünkben már jeleztük, hogy Christopher Nolan az új Batmanben, a Dark Knightban bizonyos jeleneteket, amiben szuperhűsünk repked, robban, azt IMAX-kamerával forgatja, hogy szebb legyen majd az erre hivatott mozikban. Persze ez nem ilyen egyszerű, de akit jobban érdekel, mit gondolnak az alkotók, nézze meg a videót, itt meg sok érdekesség pluszban. (Cinemablend)