Reggeli hírek: 97 ezer dollárért vették meg az Aranypolgár forgatókönyvét

2007.12.12. 10:51
Kedvenc Winona Ryderünk "éles pornójelenetbe" keveredik. És ez nem olyan félerotikus jelenet, mint korábban. Az utolsó snittben például kézzel elégíti ki partnerét. A videó a kis költségvetésű The Ten című film promója. (Joblo)



Ezen a héten jelent meg a Harry Potter és a Főnix rendje dvd-n, amin az extrák között megtalálható egy rövid részlet a hatodik epizódról. Megszólal Daniel Radcliffe, beszélnek Ron és Hermione szerelméről, a kviddicsről és láthatjuk Harry Potter csókját is. Újra.(Cinemablend)



A Sotheby’s aukciós ház eladta Orson Welles Oscar-díjas forgatókönyvének, az Aranypolgárnak az eredeti kéziratát 97 ezer dollárért. A 156 oldalas könyvet egy ismeretlen vásárló vitte el. A szövegben több javítás és jegyzet, valamint rózsaszínű jelölések találhatóak. (Yahoo)

Elkészülhet az első hivatalos Rocky Marciano életrajzi film. Sylvester Stallone az őszinte és egyszerű bokszoló Rocky karakterét Rocky Marcianóról mintázta, de a hatrészes sorozat egyáltalán nem követi a híres sportoló életét. A készülő moziban viszont a gyerekkortól kísérjük Marcianót 1969-es haláláig. Korábban egy tévéfilm készült róla 1979-ben Tony Lo Bianco főszereplésével, majd Jon Favreau alakította 1999-ben. (Reuters)

A Yahoo megmutatja az Aliens Vs. Predator: Requiem első öt percét. Éljen! (via Slashfilm)

Folytatódhat Roger nyúl filmes karrierje, mivel a Roger nyúl a pácbant jegyző Frank Marshall a folytatását tervezi. Ez a film volt az első, ami a 2D-s animációt keverte az élő szereplőkkel, amiért nagyon lehetett szeretni. De milyen lenne a mi technikákkal 3D-ben? (Cinemablend)