Gyorshírek: Lindsay Lohan a legrosszabb színésznő

2008.01.02. 10:33
  • Lindsay Lohan nyerte az év legrosszabb alakításáért folyó versenyt a Moviefon felmérése szerint: a 3,8 millió szavazónak több mint fele voksolt rá. A színésznő az I Know Who Killed Me című sztriptízes horrorral érdemelte ki a győzelmet. A férfiak között Eddie Murphy vitte a pálmát a Norbittal. (via The Movieblog)

  • Daniel Radcliffe újabb lehetőséget kap, hogy kibújjon Harry Potter köpönyegéből: megkövezett újságírót játszik a Journeyben. A főszerepért Heath Ledgerrel és Orlando Blommal küzdött meg, és a film Dan Eldon életét dolgozza fel, aki Szomáliában újságíróskodott a kilencvenes években. (via Cinemablend)
  • 2007 legviccesebb újságírója lett az utolsó pillanatban az az egyetemista, aki John Cusackkel csinált interjút. Nézzétek meg, hogyan viseli az év legtürelmesebb színésze, hogy következetesen keverik Kevin Spacey-vel. (via Defamer)

 
  • Zárt körű művészklubot nyithat egy hónapon belül Bajor Imre, aki egy Fészek Klub-szerű helyet szeretne összehozni. „Egy kedves barátommal rááldoztuk életünk megszerzett javait, kölcsönöket vettünk fel, hogy a „hazátlan művészeknek” legyen egy közös találkozóhelyük” – nyilatkozta a Borsnak. A helyszín még ismeretlen, de Koós János már bejelentkezett törzsvendégnek. (via Bors)