Hírek: Kokaintól vagy verekedéstől vérzik Batman orra?

2008.01.10. 09:54
  • A Little Miss Sunshine-ban nyújtott alakításáért Oscart szerző, zseniális Alan Arkin egy idióta vígjátékban szerepel Jennifer Aniston és Owen Wilson mellett. A Marley and Me című alkotásban az újságírót alakító Wilson örökbe fogad egy kutyát. (via Rope of Silicon)
  • Vérzik az orra Batmannek a legfrissebb róla készült képen. Kicsit tényleg olyan, mintha valóságos lenne a denevérember azzal, hogy minden nap kiderül róla valami életszerű hír. Mintha a múlt heti hőstettei után címlapra kerülne: mert megérdemli. Nehéz eldönteni, hogy a verekedéstől vagy a kokaintól vérzik a szigorú tekintetű hősnek, ami a július 18-i bemutatóig csak eláll. (via Rope of Silicon)


  • Mégsem kap idén életműdíjat Steven Spielberg a Golden Globe-on, döntöttek a szervezők. A rendezőnek csak 2009-ben adják át az elismerést, miután a vasárnapi díjátadó a forgatókönyvírók sztrájkja miatt elmarad. (via Guardian)
  • Megmutatták az első képeket a Journey to the Center of the Earth 3D című filmből, amiben Brendan Fraser a főszereplő. Ha ide kattintasz, láthatsz képeket a Föld belesejéből egyenesen. (via Comingsoon)
  • Hat év után sikerült összebékíteni Steven Seagalt és egykori partnerét, Julius R. Nassót, aki korábban bevallottan a maffián keresztül próbált pénzt kisajtolni a színészből, és szerződésszegéssel is vádolta. Nasso 60 millió dollárra perelte a színészt, és most peren kívül sikeült megegyezniük. A páros korábban közösen hozta össze többek között a Halálra jelölvét és a Lángoló jeget. (via Yahoo/AP)