Gyorshírek: Cseh bugyimodell vezeti a tankot a GI Joe-ban

2008.02.06. 10:09

  • Karolina Kurkova játssza a Címlaplány fedőnevő harckocsizó csajt, aki miatt simán megéri újból GI Joe cuccokat gyűjteni. Korábban már felmerült Marlon Wayans neve is Stephen Sommers akciófilmjével kapcsolatban (ő lenne Ripcord, a mogorva néger kommandós), Sienna Miller viszont a Kobrák sorait erősíti, mint a Bárónő nevű bérgyilkos. A filmben egyébként a GI Joe harcosok nem amerikai elitkatonák lesznek, hanem  egy brüsszeli központtal működő különleges alakulat tagjai, és Kobraparnacsnok helyett egy skót fegyverkereskedő, Destro lesz az ellenfelük - de ezek a változtatások valószínűleg senkit nem érdekelnek, ha a film ilyen dögös katonacsajokkal lesz tele. Bemutató 2009-ben. (via cinematical)

  • Nem telhet el nap új Indiana Jones fotó nélkül, most az járja körbe a netet, amelyiket 459,99 dollárét (82 000 forint) árulnak, mivel Harrison Ford személyesen írta alá. Ezen a képgyűjtő blogon azt is bemutatják, hogy a 61 éves színész ugyanolyan hülyén tartja a zseblámpáját, mint a sugárpisztolyt a Csillagok háborújában. Indiana Jones és a kristálykoponya királysága premier május 22-én, de ezt már úgyis fejből tudja mindenki. (via slashfilm)
  • Kate Hudson alakítja majd Margaret Keane festőnőt a Big Eyes című filmben. Az amerikai művész az 50-es években páratlan karriert futott be - de képeit sokáig csak a férje nevén értékesíthette, ami a válásuk után bírósági tárgyalások sorát eredményezte. Ez az életrajzi alkotás lesz Scott Alexander és Larry Karaszewski második rendezése. A forgatókönyvet maguk írták, a produceri teendőket Dan Halsted, Albert Berger és Ron Yerxa látják majd el. A forgatás júniusban kezdődik, bemutató 2009-ben. (via Variety)