Gyorshírek: Bemutatják Heath Ledger utolsó filmjét

2008.03.11. 10:27
  • Mobilon kér Vasembertől segítséget Pókember abban a három netes epizódban, amik A Vasember májusi amerikai premierje előtt jelentek meg kedvcsinálónak. A 3D-s Marvel-sorozatban egy gonosz óriásrobot támadja meg a várost, és a küzdelem finisére Hulk is befut. A poénok elég fárasztóak, viszont az animáció jól néz ki. A másik két részhez kattintsatok ide! (The Movie Blog)
  • Az arcára száradt művér mennyiségéből ítélve éppen az egyik áldozatát téphette szét Benicio del Toro a The Wolf Man angliai forgatásán, a Sin City Jackie fiúja most ugyanis éhes vérfarkast játszik. A film az 1941-es eredeti horrorhoz hasonlóan a viktoriánus Angliában játszódik, és a sztori azzal veszi a kezdetét, hogy a főszereplőt megharapja egy vérfarkas. (via Joblo)
  • Bemutatják Heath Ledger utolsó filmjét, amit az ausztrál színész Terry Gilliammel kezdett forgatni, de váratlanul meghalt gyógyszer-túladagolásban, mielőtt befejezhették volna. „A családja jóváhagyásával újrakezdtük a munkát” – jelentette be a Brazil és a Félelem és resztketés rendezője. Ledger helyére Jude Law, Johnny Depp és Colin Farrell ugrik be, ők hárman a személyiségének különböző oldalait képviselik majd a The Imaginarium of Doctor Parnassusban. (via BBC)
  • Ben Affleck folytatja a rendezést, a Hideg nyomon ballonkabátos magánnyomozói után két piti bűnözőről forgat. Affleck az első filmje producerét és forgatókönyvíróját is megtartotta. (via Reuters)