Gyorshírek: Kasszasiker Jim Carrey debil elefántja

2008.03.17. 09:49
  • Az első hétvégén 45,1 millió dollárt hozott Amerikában a Horton című animáció, amiben Jim Carrey egy kedvesen debil elefánt hangját adja. Ezzel a rajzfilm összehozta 2008 legjobb nyitását, miután lenyomta a Cloverfieldet, ami 40 milliót szedett össze. A múlt heti listavezető, az I. e. 10000 a második helyre csúszott le  16.4 millió dollárral. Emmerich őskori akciója a hétvégén a nemzetközi piacon aratott nagyot, 38 millió dollárt. (via Deadline Hollywood Daily)
  • A 41 éves Hale Berry megszülte első gyerekét, a kislány apja egy nála tíz évvel fiatalabb modell, Gabriel Aubry. „Mind a ketten nagyon jól vannak” – nyilatkozta a színésznő asszisztense. Hale Barry-nek, aki 2002-ben a Szörnyek keringőjéért kapott Oscart, már van egy fogadott gyereke, a második férjének a lánya. (via Reuters)
     
  • A 80-as évek megállíthatatlanul szivárognak vissza a mozivászonra, az MGM a Tron után a Robocopot is újraéleszti. Valószínű, hogy a kékszemű mecharendőr ugyanolyan redizájnon esik át, mint a szintén az MGM-nél futó James Bond Daniel Craiggel. Lehet, hogy most például szemöldöke is lesz. (via cinemablend)
  • Még egy kis animáció: kijött a Madagaszkár 2 trailere, amiben Ben Stiller szövegel. "Sose bízd a repülő vezetését egy pingvinre" - vonja le a tanulságot, miután az első részből megismert állatsereglet kényszerleszálást hajt végre a szavannán. (via Joblo)  


  • Chris Rock is belekeveredett Tony Pellicano magándetektív múlt héten megkezdett perébe, ami különösen botrányosnak ígérkezik, és több Hollywoodi híresség megégetheti benne magát. Egy hangfelvétel szerint a színésznek azt ígérte Pellicano, hogy befeketíti azt a nőt, aki nemi erőszakkal vádolja. A perben a magándetektívet illegális telefonlehallgatással, vesztegetéssel, tanúk megfélemlítésével és befolyással való üzérkedéssel vádolják. Pellicano korábban nyert ügyet Tom Cruise-nak, Chris Rocknak és Demi Moore-nak is, de az ügyfelei azt állítják, hogy nem tudtak a módszereiről. Szeptemberben ugyanebben az ügyben már négy hónap börtönbüntetést kapott John McTiernan, a Die Hard rendezője, mert hazudott az FBI-nak. (via MTI & The Huffington Post)