Gyorshírek: Kiszivárgott egy újabb X-akták trailer

2008.03.28. 11:10
  • Dolph Lundgren lassan kezd kiöregedni az akcióból, viszont már megint rendez. Legújabb filmje olyan lesz, mint „egy rockkoncerten játszódó Die Hard”, és a főszerepet most is ő játssza. „Az öteletet Madonna adta – mondta a színész. – Pár évvel ezelőtt Putyinnak koncertezett.” A Command Performance című filmben Lundgren egy előzenekar dobosa, aki az orosz miniszterelnöknek adott koncerten keresztbe tesz a rosszfiúk sötét tervének. (via Reuters)

  • A készülő X-akták-filmhez újabb moziban felvett trailer szivárgott ki, ami hosszabb, paráztatóbb és jobb minőségű az előzőnél. A még mindig cím nélküli filmhez egy poszter is előkerült, de nem esküszünk meg rá, hogy ez a hivatalos verzió. Tíz évvel az első mozifilm után a mostanit a tévésorozatot jegyző Chris Carter rendezi, és ufók helyett földi szörnyek után nyomoz majd benne Mulder és Scully. A világpremiert idén július 25-én tartják. (via Slashfilm)




  • Kémfotók szivárogtak ki a Star Trek forgatásáról is, amiben egy űrsiklót láthatunk kívülről-belülről és egy egyenruhát. J. J. Abrams moziverziójának forgatását már tavaly augusztusban elkezdték Kaliforniában, és még mindig nem végeztek. A képekhez ide kattintsatok! (via Cool Tidbits)


  • Lindsay Lohant is felvették Charles Manson követői közé a sorozatgyilkosról szóló filmbe. A Manson Girlsben Lohan egy tizenhat éves tinit játszik, aki elszökik a gazdag szüleitől, és ő is kiveszi a részét az 1969-ben elkövetett gyilkosságokból. (via AFP)

  • Tobey Maguire és a Legenda vagyok producere, Neil Moritz közösen vinnék vászonra  az Afterburn című posztapokaliptikus képregényt. A Red 5 Comicsnál megjelenő sorozat a rajongók szerint olyan, mintha "Indiana Jones találkozna Mad Max-szel", azaz állig felfegyverzett, macsó kincsvadászok a főszereplői, akik kilopják a Mona Lisát a zombiktól nyüzsgő Louvre-ból. A Pókemberként híressé vált színész ezúttal a film producere lenne, a szereplőkről, a költségvetéséről és a lehetséges forgatási helyszínekről viszont még semmit sem tudni. (via slashfilm)

  • Egy ideje már nem szerepelt a hírekben a Valkűr, amiben a félszemű Von Stauffenberg (Tom Cruise) merényletet szervez Hitler ellen. Az Empire Magazine most leközölt néhány új képet Bryan Singer filmjéből, amit október 3-ától vetítenek a mozik. (via slashfilm)