"Kihasználom a férfiakat, aztán félredobom őket"

2008.04.07. 12:53
“Camille óvatos, és nem bízik senkiben igazán" - nyilatkozta karakteréről az eddigi legdögösebb Bond-lány, Olga Kurylenko a Quantum of Solace forgatásán. - “Kihasználja a férfiakat, és ha azok már nem tudnak segíteni neki, félredobja őket. A családját Medrano tábornok (Joaquín Cosio) és Dominic Greene (Mathieu Amalric) bűnszervezete, a Quantum végezte ki, ezért bosszút esküdött ellenük. Ekkor találkozik Bonddal, és felizzik köztük a levegő.”


A sajtótájékoztatón készült képen: Daniel Craig, Olga Kurylenko, Gemma Arterton

Camille a történet szerint félig bolíviai, félig orosz származású, ezért esett a producerek választása az ukrán modellből lett 29 éves színésznőre, akit korábban már a Hitmanben is láthattunk. “Karácsonykor tudtam meg, hogy enyém a szerep, úgy éreztem, soha nem kaptam még ilyken szép ajándékot.”


Az új Bond-lány egyébként nemcsak dögös, de bevállalós is: maga csinált meg néhány kaszkadőrfeladatot, például amikor egy tetőről kellett átugrania egy erkélyre, 3 és fél méter magasban. “Londonban ejtőernyőzni és skydive-olni tanultam, és már az lefárasztott annyira, hogy azt mondtam, nem csinálom tovább. Utána viszont megtanítottak lőni, és szétszedni majd összerakni a fegyvert. A film tele van őrült kaszkadőrmutatványokkal, ezek a srácok tényleg értik a dolgukat.”


A Quantum of Solace-ben egyébként a tervek szerint A szörnyek keringőjét és a Felforgatókönyvet jegyző Marc Forster vezetésével megismerjük Bond lelkét is, aki most nagyon magányos lesz, és lehet, hogy a csodaszép orosz ügynökkel, Olga Kurylenkóval sem fog csókolózni. (via MI6.co.uk)