Hírek: Harry Potter New Yorkban vetkőzik

2008.04.10. 11:16
  • Ganxsta Zolee újabb animációhoz adta arany torkát, most megjárta. Gát Györgyék, a Kis Vuk készítői egy fillért sem fizettek neki. A Napi Ásznak a következőt nyilatkozta: "Készítettünk egy zenei betétet, amit nem tudom, hol használtak fel a mesében, de a lényeg, hogy megcsináltuk nekik. Annak idején a Rosszfiúk című filmhez is készítettünk hasonlót és ott teljesen frankón kifizettek minket. Na de mindegy, ez is csak ebben az országban eshet meg". (via stop.hu)
  • A Wayne világa és az Austin Powers sztárja, Mike Myers lesz a házigazdája az MTV Movie Awardsnak. A 17. showt június 1-jén rendezik meg Californiában (via Yahoo)
  • Szeptember 5-én debütál a Broadwayen Daniel Radcliffe (a.k.a. Harry Potter) az Equus című darabbal, amivel Londonban mutatkozott be. Médiafigyelem mellett elég jó kritikákat kapott az Equus, Peter Shaffer világhírű darabja, amiben Radcliffe félmeztelenül lép színpadra a londoni Gielgud Theatre-ben. Főhőse Alan Strang, aki egy éjjel megvakít hat lovat. (via Yahoo)


  • Uwe Boll videóüzenetben szólt be Michael Bay-nek, Eli Rothnak és George Clooneynak. "Nem egy kiba*ott retardált vagyok, mint Michael Bay, sem Eli Roth, aki egymás után csinálja a sz*rabbnál sz*rabb filmjeit. Tényleg fel kéne már ébrednetek, és észrevenni, hogy én vagyok az egyetlen géniusz ebben a k*rva filmbizniszben" - hőbörgött a gagyimozigyáros, aki szerint az ő filmjeiben sokkal élesebb a társadalomkritika, "mint George Clooney sz*rságaiban". Eli Roth elintézte egy vállrándítással a dolgot ("Ez a legszebb dícséret, amit valaha kaptam."), Michael Bay pedig az üzenőfalán válaszolt, jóval diplomatikusabb stílusban: "Az ilyen alakok, akik sz*r jelzővel illetik George Clooney filmjeit és az én munkáimat, csak azért hangoskodnak, mert egyébként senki sem hallgatná meg őket."
    Korábban mi is megírtuk: ha összejön egymillió aláírás, Uwe Boll abbahagyja a filmezést. Eddig 155 659 írták alá a petíciót, ha még nem tetted meg, csatlakozz te is! (via slashfilm)