Embert ölt a Will Ferrell-film medvéje

2008.04.24. 09:57
  • Tarantino továbbírja a Kill Bill-t egy speciális dvd-kiadás kedvéért. „Egy animével köti össze a film két részét, és ehhez a forgatókönyvet már meg is írta” – mondta Uma Turman, de arról hallgatott, hogy az animáció mennyire lesz hosszú. (via Slashfilm)
  • A gondozóját ölte meg a medve, aki Will Ferrell legújabb vígjátékában, a Semi-Próban a főszereplővel birkózik, hogy a kosárcsapatát népszerűsítse. A 317 kilós Rocky a 38 éves Stephan Miller nyakát harapta meg, aki a helyszínen meghalt. A medvék gyakori szereplőtársai Ferrellnek: már korábbi filmjében, A híres Ron Burgundy legendájában is a csúcspont az volt, hogy a medvék ketrecéből próbálnak kimászni Christina Applegate-tel. (via AP)

  • A Hellboy 3-ban Guillermo del Toro nácikkal eresztené össze Hellboyt, feltéve hogy a Magyarországon forgatott második rész bevétele megfelel a várakozásoknak. „Ezek a nácik nem valami föld alatt rejtőzködő elmebetegek lesznek, hanem elképesztően gazdagok és befolyásosak” – nyilatkozta a rendező, aki azt is hozzátette, a harmadik résznél mindenképp leáll. (via Slashfilm)

  • Menedzsere szerint hollywoodi film készül a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher életéről. "Az egyik ottani rendezőnek nagyon megtetszett a téma, és magát Michaelt kérné fel a főszerepre" - jelentette ki Willi Weberk, de a 2006-ban visszavonult német sztár egyelőre nem bólintott rá az ajánlatra. (MTI)
  • Letartóztattak egy 18 éves floridai srácot, miután kiderült, hogy gengszteres videót forgatott a 85 éves nagyival. A fiú símaszkot húzott a szenilis nőre, a kezébe pisztolyt nyomott, és olyan mondatokat adott a szájába, hogy „Ha nem tetszik, akkor megbaszhatod!”, „Lelőlek!”. A készülő videón, amit dvd-n akartak piacra dobni, a rendőrök más illegális tevékenységről is találtak felvételt, a tizenéves srác és barátai például egy mozgó kocsiból lövöldöztek. Az ifjú rendezőt a Gangstas and Thugs című dvd ihlette meg. A háromoldalas rendőrségi jelentés itt olvasható. (via The Smoking Gun)