Gyorshírek: A Disney tinisztárja már bánja a provokatív fotókat

2008.04.28. 09:53
  • Ewan McGregor is bekerült a Da Vinci-kód folytatásába, az Angyalok és démonokba, ő lesz a szimbólumszakértő Tom Hanks egyik segítőtársa. Az új Dan Brown-adaptáció, amiben a egy tikos szervezet, az Illuminati meg akarja dönteni a Vatikán uralmát, valójában a Da Vinci-kód előzménye. Így a női főszereplő Audrey Tautou helyett Ayelet Zurer lesz, akit legutóbb a Münchenben láthattunk. Az Angyalok és démonokat a Da Vinci-kódot is jegyző Ron Howard rendezi, aki a forgatása még idén el akarja kezdeni, hogy tartható legyen a jövő májusi premieridőpont. (via yahoonews)
  • Kiakadtak a Disney-fejesek a Vanity Fair címlapjára került Miley Ray Cyrus-fotókon, mert a tizenöt éves színésznő melleit csak egy lepedő takarja. A Disney Channel szóvivője felháborodását fejezte ki, amiért "a Vanity Fair egy tinilány fotóival akar magasabb példányszámot elérni". A színésznő kezdetben művészi alkotásként tekintett Annie Leibovitz képsorozatára, de ma már "kínosnak érzi a provakítv képeket a rajongói előtt", mivel ő a főszereplője a Hannah Montana című sorozatnak, amiben egy Tenessee-ből Malibuba költöző tinédzser énekesnőt alakít (a sorozatból most készítene mozifilmet a Disney). A teljes képsorozat megtekinthető itt. (via ABC News)

  • Seagalogy: A Study of the Ass-kicking Films of Steven Seagal címmel jelent meg tanulmánykötet a B-kategóriás akciófilmek császáráról, az ezerarcú, lófarkas bunyósról, Steven Seagalról. A írója Vern, a külföldön nagy népszerűségnek örvendő mocskos szabadszájú filmkritikus és politikai elemző, akit Guillermo del Toro "nemzeti kincsnek" nevez a könyv ajánlójában. (via slashfilm)