Gyorshírek: Robert Downey Jr. már a Vasember 2-re gyúr

2008.05.02. 12:18
  • 2010-ben kerülne a mozikba a Vasember folytatása, árulta el Brad Bose, a színész személyi edzője a film Los Angeles-i premierjén. Robert Downey Jr. nyáron a Thropic Thunder reklámkampányában vesz részt (ebben a vígjátékban operáltatja át magát színesbőrűvé, hogy főszerepet kaphasson egy háborús filmben), de utána kőkemény edzésprogram vár rá. 5 hónap alatt 10 kiló izmot kell felszednie, hogy jól nézzen ki a páncél nélküli jelenetekben, ha 2009 elején megkezdődik a Vasember 2 forgatása. A korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdő színésznek a Cinemablend értesülései szerint most új szenvedélybetegsége van: rákattant a vitaminokra és a kreatin monohidrát nevű, legális tömegnövelő szerre. (via IESB & cinemablend)
Jól kell kinézni atlétatrikóban is - Vasember galéria (klikk a képre!)
  • Ha a Vasember sikeres lesz (és úgy tűnik, az lesz), a Marvel zöld utat adhat Thor, Amerika kapitány és a Hangyaember önálló filmjének is, árulta el Kevin Feige producer az IESB.netnek adott videóinterjújában. Onnan pedig már csak egy lépes a Bosszú Angyalai mozifilm. Ezekre a lehetséges folytatásokra egyébként a Vasemberben is van rejtett utalás, de nem mondjuk meg mi az, várja meg mindenki a stáblista végén a bónuszjelenetet! A slashfilm mai összeállításából az is kiderül, hogy a Rottentomatoeson jelenleg 96 százalékon álló Iron Man nemcsak a legjobb 2008-ban bemutatott film a kritikusok szerint, de egyben a legmagasabb pontszámot kapott szuperhősmozi is: a Pókember 2-t 93, az X-Men 2-t 87, a Batman: kezdődiket 84 százalékosra értékelték az újságok. (via IESB.net)

  • Clint Eastwood Gran Torinója sajnos nem a hatodik Piszkos Harry-film lesz. A kiszivárgott sztorivázlat egy öreg autóversenyzőről (Eastwood) és egy fiatal ázsiai bandatagról szól, akik összebarátkoznak, mikor a srác el akarja lopni a '72-es Ford Gran Torinót, hogy felvágjon vele a haverjai előtt. A film decemberben kerül majd a mozikba. (via slashfilm)
  • Egyetlen mozifanatikus gyűjteményéből sem hiányozhat a DVD-lejátszóként, képnézegetőként és webkameraként is használható R2-D2, amire ráköthetjük akár az Xboxunkat is is. A csipogó asztrodroidot fénykard vagy Millenium Falcon alakú távirányítóval mozgathatjuk, és még az asztalról sem gurul le. Mondjuk az ára nem túl baráti: 2995 dollár (487 740 forint). (via slashfilm)