Egy évet ülhet Uma Thurman zaklatója

2008.05.07. 09:56
  • Mégsem jutott be a Transformers 2-be Jonah Hill, a Superbad péniszrajzoló főszereplője. A testes, de fiatal színész Shia LaBeouf barátjaként szállt volna be a robotok háborújába. (Slashfilm)
  • Bűnösnek találták Uma Thurman zaklatóját, aki egy év börtönt is kaphat. „Nagyon vágytam Mrs Thurmanra, és ezt próbáltam értésére adni. Eszem ágában sem volt megijeszteni” – mentegetőzött a tárgyaláson a 37 éves munkanélküli uszodafelügyelő, aki A szuper exnőm forgatásán beszökött a színésznő lakókocsijába, a szüleit meg azzal fenyegette, hogy öngyilkos lesz, ha nem találkozhatnak. (via BBC)

  • Túl nagy részt követelnek a DVD-eladásokból és az online bevételekből a színészek a producerek szerint, ezért felfüggesztették velük a tárgyalásokat. A színészek szakszervezete válaszközleményben ítélte el a lépést, és mindkét fél kijelentette: szeretnék elkerülni, hogy az írók sztrájkja után egy újabb hosszú sztrájk vegye kezdetét. (AP)
  • Netre került néhány kép a Green Porno című filmből, amiben Isabella Rossellini különböző rovarok és csúszómászók szexuális életét játssza el esetlen jelmezekben. „Botrányos, miket művelnek, és mindez ott történik a hátsó kertünkben” – mondja a színésznő, aki rendezőként és forgatókönyvíróként is jegyzi a filmet. A többi képet megnézhetitek itt, ezen a linken néhány részlet és az alkotók kommentárja látható (a teljes film sajnos csak Amerikából elérhető). (via Boingboing)

  • Ornella Muti 40 ezer euróból finanszírozta Frederico Fellini 1968-ban készült, Toby Dammit című, 37 perces filmjének felújítását. Az erősen megrongálódott, sok helyen megfeketedett kópia restaurálását az a Giuseppe Rotunno végezte, aki annak idején a film operatőre volt. A Toby Dammit az Edgar Allan Poe novelláiból készített Három lépés a deliriumba című alkotás egyik epizódja. (MTI)