Gyorshírek: Jake Gyllenhaal és Jessica Biel leléptek a forgatásról

2008.05.13. 11:06
  • Félmeztelen fotók készültek Megan Foxról a Jennifer's Body című horror-vígjáték vancouveri forgatásán. A dögös színésznő, akit az FHM-olvasók nemrég a világ legjobb nőjének választottak meg, szexéhes pompomlányt alakít a filmben, aki szó szerint férfifaló: az aktus után elfogyasztja fiú osztálytársait. A forgatókönyvet az egykori sztriptíztáncosnő Diablo Cody írta, aki tavaly Oscart kapott a Junoért. A forgatáson készült többi meztelen fotóért katt ide! (via cinemablend)

  • Jake Gyllenhaal és Jessica Biel a hétvégén leléptek a Nailed forgatásáról, mikor kiderült, hogy a film producereinek elfogyott a pénze. A két hírességet az amerikai színész-szakszervezet (SAG) utasította arra, hogy hagyják abba a munkát, amíg nem rendeződnek a stáb anyagi gondjai. A forgatás május közepén kezdődött Dél-Karolinában, és június közepéig tartott volna. Tegnap a szakszervezet szóvivője úgy nyilatkozott, készek visszaengedni a forgatásra a színészeket, de David Bergstein executive producer még nem tett hivatalos bejelentést arról, hogy a produkció költségvetése helyre állt. (via Variety & International Herald Tribune)

  • Mégsem Frank Miller rendezi a Buck Rogers mozifilmet, derült ki Flint Dille legutóbbi nyilatkozatából. A remake írója-producere azért igyekezett megnyugtatni a rajongókat: "Jó barátok vagyunk Frankkel, és a későbbiekben még biztosan belekontárkodunk egymás filmjeibe." (via slashfilm)
  • Uwe Boll filmet akar forgatni a nagysikerű Grand Theft Auto játéksorozatból. "Én vagyok erre a legjobb ember, mert a filmjeim tele vannak vérrel és erőszakkal, és sosem voltak problémáim az akciójelenetekkel" - büszkélkedett a német gagyigyáros - "De figyeljétek meg, hogy Michael Bay vagy Brett Ratner csinál a GTA-ból egy 150 milliós, béna korhatáros filmet." Korábban mi is megírtuk: ha összejön egymillió aláírás, Uwe Boll abbahagyja a filmezést. Eddig 269 913-en írták alá a petíciót, ha még nem tetted meg, csatlakozz te is! (via slashfilm)

  • Apai örömök elé néz Jirí Menzel, írja a Blesk című prágai bulvárlap. A 70 éves, Oscar-díjas cseh filmrendező egész életében agglegény volt, de 2004-ben feleségül vette a nála 40 évvel fiatalabb Olga Menzelová-Kelymanovát. Jirí Menzel az örömhír hallatán csak annyit kérdezett: "Valóban?" (MTI)