Gyorshírek: Lynch visszadobta a lánya forgatókönyvét

2008.05.23. 10:20
  • Madonna az őrületbe kergeti extrém kívánságaival a cannes-i Carlton Hotel dolgozóit. A színész-énekesnő, aki a malawii AIDS-árvákről szóló dokumentumfilmjével, az I Am Because We Are-ral jött a Croisette-ra, 30 fokosra fűttette fel a hotelszoba hőmérsékletét, majd extrém mennyiségű virággal és illatosított gyertyával rakatta tele a lakosztályt. A személyzetnek még egy kampót is fel kellett szerelnie a mennyezetre. Madonna és Guy Ritchie 1000 fontot (308 191 forint) fizetnek éjszakánként a luxuslakosztályért. (via NZ Entertainment)

  • David Lynch lánya, Jennifer Lynch a Surveillance csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy az apja mennyire kritikus volt a forgatókönyvvel: "3 vagy 4 éve elolvasta a történetvázlatot, és azt mondta, ez a legrosszabb script, amit eddig látott." Jennifer Lynch 15 éve rendezte első filmjét, a Boxing Helenát, amiért csak egy Aranymálnát kapott. A Surviellance-t szerdán vetítették le Cannes-ban, az IMDb-n jelenleg 8,4 ponton áll.  (via yahoonews)

  • Mike Tysont a Rottentomatoes a kedvenc filmjeiről kérdezte Cannes-ban. A legendás bokszolóról James Toback készített dokumentumfilmet, amit a fesztiválon mutattak be először. "A sportfilmek közül a kedvencem a Gentleman Jim, Errol Flynn-nel a főszerepben - mondta Tyson - de imádom a Dühöngő bikát is, pedig arra James Toback azt mondja, sz*r. Másik kedvenc műfajom a horror, a Rémálom az Elm utcában miatt." (via Rottentomatoes)