Gyorshírek: Tarantino már jövőre bemutatná a háborús filmjét

2008.05.27. 10:23
  • Edward Norton Hulkja sokkal ijesztőbb, mint Eric Banáé, derül ki abból a söralátét méretű klipből, ami az új verzióból kijött. Az új Hulkot nálunk június 12-én mutatják be. (via Cinemablend
  • 2009-ben jöhet ki a következő Tarantino film, az Inglorious Bastards, amiben Tim Roth és Michael Madsen a nácik által megszállt Franciaországban indul öngyilkos küldetésre. „Most fejeztem be a forgatókönyv első változatát, és ha hazamegyek folytatom. Ha minden jól megy 2009-ben mutatom be Cannes-ban” – mondta Tarantino egy francia riporternek az idei filmfesztivál alatt. A szűkös határidő miatt viszont nagy Tarantino-rajongónak kell lenni ahhoz, hogy minden kétkedés nélkül fogadjuk ezt a kijelentést. (via Slashfilm)
  • Megjelentek az első plakátok az Ong Bag című thaiföldi akciófilm folytatásához, ami a főszereplő, Tony Jaa első saját rendezése. Amellett, hogy Jaa a thai Bruce Lee, az első Ong Bak arról nevezetes, hogy sem drótokat sem számítógépes effekteket nem használtak a látványos akciójelenetekhez. A másik plakátot itt találjátok. (via Twitchfilm)
  • 73 évesen meghalt Sydney Pollack, és a Movie City Indie 10 interjúrészlettel és három trailerrel emlékezik a Keselyű három napjának rendezőjére. (via Movie City Indie)