Gyorshírek: Leonardo DiCaprio lesz Amerika kapitány?

2008.06.13. 10:39
  • Felkerült a netre néhány kép az X-Men Origins: Wolverine új-zélandi forgatásáról. Rozsomák (Hugh Jackman) a történet szerint a kanadai hadsereg tagjaként harcol Normanidában a második világháborúban, azaz reménykedhetünk egy Ryan közlegényhez hasonló partraszállós jelenetben. A Wolverine rendezője Gavin Hood, aki B-kategóriás akciószínészként kezdte a filmes karrierjét, 2005-ben viszont Oscart kapott a Tsotsi-ért. Rozsomák eredetfilmjét 2009. május 1-jén mutatják be a mozik. A forgatásról további képek itt és itt. (via cinemablend)
fotó: Naomi Frost

  • A Marvel stúdió azt szeretné, ha Leonardo DiCaprio játszaná Amerika kapitányt a 2011-re tervezett The First Avenger: Captain America című filmben, amit John Cassavates fia, Nick Cassavetes rendezne. Májusban még olyan hírek keringtek, hogy Matthew McConaughey alakítaná az amerikai zászlóba öltöztetett szuperhőst. A Marvel stúdió a Vasember kasszasikerén felbátorodva 2010-re jelentette be a Vasember 2-t, ugyanekkor mutatnák be a Thor mozifilmet, 2011-ben pedig Bosszú angyalait, amiben benne lenne Vasember, Thor, Hulk, Amerika kapitány és a félszemű Nick Fury (Samuel L. Jackson) is. (via slashfilm)
  • Jack Black mégsem szerepel Todd Phillips Man-Witch című vígjátékában. A film a Rocksuli és a Harry Potter keveréke lett volna, amiben egy boszorkányképességekkel rendelkező tanár egy lányiskolában kap állást. Egyelőre nem tudni mi áll Jack Black  távozásának hátterében. A film IMDb Pro-adatlapján még Jack Black szerepel főszereplőként, de a szóvivője nem kommentálta a történteket. A színész azért nem marad állás nélkül: benne lesz a jövőre elkészülő Ye Olde Times-ban, a Death Ray-ben és a The Lost Adventures of Stone Perlmutter Jr-ban. (via cinemablend)