Gyorshírek: Rambó után Maverick is folytatná

2008.07.22. 10:08
  • „Bár veszélyes fenyegetéssel vádolják, a rendőrök megengedték Christian Bale-nek, hogy hétfőn este részt vegyen a legújabb Batman-film, A sötét lovag londoni premierjén” – állítja a The Sun című brit bulvárlap. A hír szerint a színészre az anyja és a lánytestvére tett feljelentést. A családi csetepaté állítólag vasárnap este történt. A rendőrök megerősítették, hogy kaptak egy ilyen bejelentést, de neveket nem tettek hozzá közzé. „Nehéz helyzet volt, de nem tehettük tönkre a premiert egy olyan vád miatt, ami nem biztos, hogy megalapozott” – nyilatkozta egy név nélküli forrás. A Batmant játszó Bale verzióját ma hallgatnák meg. (The Sun)
  • Tom Cruise is becsatlakozhat a 80-as évek akciófilmjeiből készülő remake-sorozatba, a színész a Daily Mail szerint a Top Gun folytatására készül. Az ötlet állítólag a stúdiófőnököket is lelkesíti, és már el is kezdtek tárgyalgatni Cruise-zal. „Az alapötlet az, hogy Maverick pilótaoktatóként dolgozik, és egy szemtelen lánytanítvánnyal gyűlik meg a baja. (via Daily Mail)
  • Kijött egy promóvideó Will Ferrell legújabb filmjéhez, a Step Brothershez, amit a Taplógázt és a Ron Burgundy-t is jegyző Adam Mckay rendezett:
See more funny videos at Funny or Die