Gyorshírek: Joker-sminkben tartóztatták le a lopós rajongót

2008.07.29. 11:30
  • Egy moziból próbálta meg ellopni az új Batman-film plakátjait az a húszéves tolvaj, akit Joker-sminkben fogtak el. A michigani Spencer Taylor az akcióhoz Joker lila öltönyét is magára húzta. Végül a mozialkalmazottak állították meg, majd a kiérkező rendőrök letartóztatták. Most lopással és rongálással vádolják. (via The Smokung Gun)

  • Asimov Alapítványának megfilmesítésével próbálják megalapozni új stúdiójukat a New Line alapítói. Bob Shaye és Michael Lynne azután döntöttek így, hogy a New Line-t bekebelezte a Warner Brothers. (via Reuters)
  • Megkerült a thaiföldi akciófilmes, Tony Jaa, akinek az eltűnéséről tegnap írtunk. A színész-rendező egy tévéműsorban állt a nyilvánosság elé, miután azzal gyanúsították: felélte az első saját rendezésére kapott 250 millió bahtot (egymilliárd forintot), és még a filmet sem fejezte be. Jaa a műsorban egy ponton összeomlott a kamerák előtt, majd kijelentette, hogy az Ong Bak 2-re csak 117 milliót kapott, és nem hagyta el a forgatást. „Ez valami félreértés, minden kiadásunkról van papírom – mondta. – Azért mentem el, hogy a film művészi oldalára koncentrálhassak. Minden erőmet erre fordítom, szinte spirituális áhítattal állok hozzá.” (via Variety)