Gyorshírek: Meghalt Isten hangja

2008.09.02. 12:24
  • Több mint ötezer trailerhez és 350 ezer reklámhoz adta a hangját Don LaFontaine, akit a légmell vitt el 68 évesen amerikai idő szerint hétfő este, jelentette az egyik munkaadója, az Entertainment Tonight. (A légmell azt jelenti, hogy a tüdő és a mellkasfal között levegő gyűlik össze, és a tüdő összeesik.) LaFontaine nevét talán nem mindenki ismeri, de az érces hangját biztosan, ami miatt Isten hangjaként is emlegették. Általában az előzetesek szövegeit is ő írta, és ő vezette be az olyan fordulatokat, mint az "Egy világ, amit a félelem ural", vagy az "Egy ember, aki megváltoztatná a világot". Ebből több paródia is született, de most inkább ezt a videót ajánljuk, amiben maga LaFontaine foglalja össze a karrierjét. (via Slashfilm & Entertainment Tonight)

  • Új archív felvételek kerültek elő Marilyn Monroe-ról, amiket egy amerikai tengerésztiszt készített a Van, aki forrón szereti forgatásán. A 2,5 perces videón Monroe és Tony Curtis egy tengerparti jelenet felvételére készül, és a rendező, Billy Wilder is feltűnik benne. A filmet a tengerész halála után tíz évvel most a lánya bocsátja árverésre. (via Reuters)
  • Diane Kruger, a Trója szép Helénája is játszik majd Tarantino második világháborús filmjében, az Inglorious Bastardsban. Kruger egy német színésznőt alakíthat, aki nácivadászokat csempész be egy filmpremierre. Tarantino eredetlileg Nastassja Kinskinek szánta a szerepet, és ezért személyesen repült el Németországba, de nem tudtak megegyezni. (via The Hollywod Reporter)