Gyorshírek: Bill Murray jó nőt is akar a Szellemirtók 3-ba

2008.10.10. 10:12
  • Bár szerződést még nem írt alá, Josh Brolin lesz a zombiarcú cowboy a Jonah Hex című képregény-westernben, írja a Variety egy Warnerhez közeli forrásra hivatkozva. A 2010-ben mozikba kerülő filmet Mark Neveldine és Brian Taylor írja és rendezi, ők hozták össze két éve a Cranket is. Jonah Hex, a cinikus vadnyugati fejvadász 1972-ben bukkant fel az All-Star Western című képregénysorozatban, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend (többek között amiatt, hogy sok hasonlóságot mutat Clint Eastwood Dollár-trilógiájának főhősével). (via Variety)

     

  • Az Oscar-díjas Jamie Foxx is bekerült Frank Darabont új thrillerébe, a Law Abiding Citizenbe, pszichológus zsarut alakít, akinek megölték a családját. A filmben szerepel Gerald Butler (Leonidász a 300-ból) és Catherine Zeta-Jones is, bemutató 2009-ben. (via MTV.com)
  • Bill Murray egy szellemirtó lányt is szeretne a készülő harmadik részbe. Az MTV-nek adott interjújában hosszan ecsetelte, milyen vicces lenne ez, feltéve, ha az írók (Lee Eisenberg és Gene Stupnitsky) vissza tudják hozni a régi részek hangulatát. A Szellemirtók 1984-es film, a második rész 1989-es. A harmadik 2011-re készülne el, Bill Murray 61, Dan Aykroyd 59, Harold Ramis 67 éves lesz akkor. (via MTV.com)

     

  • Beindult a Zack and Miri Make a Porno reklámhadjárata: a honlapon készíthetünk pornóigazolványt, random pornós nevekkel (nekem a 'Two Hand Jules'-t dobta ki a gép) és megnézhetjük a 18 éven felülieknek szóló trailert is. Shop stop rajongóknak jó hír: Kevin Smith természetesen az új filmjéből sem hagyta ki Jason Mewest (Jay) és Jeff Andersont (a balfasz videotékás). Amerikai bemutató: október 31. (via zackandmiristarid.com)