Gyorshírek: Hugh Jackman már a Rozsomák 2-re gyúr

2008.12.05. 10:00
  • 35 másodpercnyi Terminator 4-jelenet került ki az Entertainment Tonight honlapjára, bár ez még csak az új trailer beharangozója. A szokásos kiborgcsontvázak és koponyalapító lánctalpasok mellett van benne egy Transformers-méretű óriásdroid is, Christian Bale meg elszántabban néz a kamerába, mint legutóbb A sötét lovagban. A Terminator: Salvation első igazi trailere december 9-re várható, a film 2009. május 22-én kerül a mozikba. (via slashfilm)

 

  • Még be sem mutatták Hugh Jackman Rozsomák-filmjét, a Fox máris a folytatást tervezi. Az X-Men Origins: Wolverine-ben Kardfogú lesz az adamatiumkarmos berzerker ellenfele, a Wolverine 2-ben pedig Cyber, a féltonnás acélgólem. Hugh Jackman úgy tűnik, beleszeretett a szuperhősszerepbe (ami nem csoda, Rozsomák a képregényrajongók kedvenc mutánsa, így mindent el lehet adni a nevével), az új rész mellé bevállalt egy cameót az X-Men csapat legelső évéről szóló X-Men: First Classban is. Az X-Men Origins: Wolverine május 1-jén kerül a mozikba. (via cinemablend)
Hugh Jackman bevetésre kész - X-Men galéria, klikk!
  • Jó hír a 80-as évek kalandfilmjeit kedvelőknek: a Fox stúdiónál remake készül A smaragd románcából. A forgatókönyvet a Sasszemet is jegyző Dan McDermott írja, rendező viszont még nincs. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy ki játssza majd Kathleen Turner, Michael Douglas és Danny DeVito karakterét. (via Hollywood Reporter)