Gyorshírek: Mickey Rourke-ot nem érdekli a Sin City 2

2008.12.08. 10:45
  • Nem Catherine Hardwicke rendezi a tinivámpíros Alkonyat folytatását, a New Moont, ami 2009 végén vagy 2010 elején kerülne a mozikba. A hivatalos közlemény szerint a Summit Entertainment szeretne más rendezőknek is lehetőséget adni, ahogy a Warner is tette a Harry Potter-sorozatnál. A Deadline Hollywood Daily viszont úgy tudja, a stúdió "nehéz esetnek' tartja a rendezőnőt, és az Alkonyatot igazából a vágó munkája mentette meg, ezért keresnek most egy jobb nevű rendezőt. (via slashfilm)
  • Robert Rodriguez és Frank Miller 2009 áprilisában kezdik el forgatni a Sin City 2-t, de úgy tűnik, Mickey Rourke nélkül. Az új film központi sztorija, az Ölni tudnál érte időben még az első mozifilm előtt játszódik: Dwight (Clive Owen) Marv segítségével szétveri egy bérgyilkosnő úszómedencés villáját, meg a teljes testőrségét. Mickey Rourke-nak viszont nincs kedve újra eljátszani a Frankenstein-fejű gyilkológépet: "Lehet, hogy most széllel szemben pisálok - mondta - De utáltam, hogy azt a maszkot 3 óra volt feltenni, klausztrofóbiás vagyok." (via slashfilm)
  • A hétvégén kiderült, Vinnie Jones, a Guy Ritchie-filmek állandó verőlegénye egy elmaradt billiárdparty miatt keveredett kocsmai bunyóba csütörtökön, Sioux Fallsban. A 43 éves színész a Wiley's Tavernben be akart szállni két fiatal, Jesse Bickett és Juan Barrera billiárdjátszmájába, de amikor valaki megkérdezte tőle, hogy "Te vagy az a fickó az X-Menből?", kitört a verekedés. A 24 éves Jesse Bicket egy törött korsóval megvágta a színész arcát, ezért őt súlyos testi sértéssel vádolják. Vinnie Jonest pedig azért tartóztatták le, mert Juan Barrerára támadt a mosdó előtt. A színész az X-Men 3-ban egyébként Bulldózert, a gonosz mutánst játszotta. (via yahoonews)