Gyorshírek: Matt Damon szerint Bond egy nőgyűlölő pszichopata

2009.02.02. 10:44
  • "James Bond csak egy nőgyűlölő pszichopata, aki embereket gyilkol, aztán leissza magát" - fejtette ki Matt Damon a Guardiannak, miért utálja a 007-est. Damon egyébként 2010-ben egy negyedik mozifilmben is visszatér az amnéziás Bourne ügynök szerepében, bár ezt a részt már egy másik Ludlum-regény, az 1982-es The Parsifal Mosaic alapján írják, amiben eredetileg Michael Havelock ügynök volt a főszereplő. (via Guardian)

 

  • Daniel Craig is érdekes infókat szivárogtatott ki a Guardiannak a következő James Bond-filmről, ami szintén 2010-ben kerül a mozikba: "Már van egy kiváló bűnszervezetünk, ami bármit megtehet, bemutattuk Bond és M viszonyát, és azt is, hogyan találkozott Felix Leiterrel. Most azt kell kitalálnunk, hogy hozhatnánk vissza Moneypenny-t és Q-t. Nagyon vicces lesz, ha ez összejön." (via Guardian)
  • 24,6 millió dolláros nyitóbevételével Liam Neeson új akciófilmje, a Taken lett az első a hétvégi amerikai bevételi toplistán. A jóságos Jedi mester ezúttal nyugdíjazott CIA-ügynököt alakít, aki újból előszedi a pisztolyát a zoknis fiókból, amikor Európában szexrabszolgának adják el lányát. 14 milliós hétvégi bevételével most csak második lett az eddigi listavezető plázazsarus vígjáték, a Paul Blart: Mall Cop. A harmadik szintén egy új film, a The Uninvited című horror lett, amiben egy csapat dögös lány (köztük Elizabeth Banks a 40 éves szűzből) sikoltozik egy kísértetjárta házban. Clint Eastwood bosszúdrámája, a Gran Torino 8,6 millióval ötödik lett (december óta már 111 milliónál jár). A Gettó milliomos 7,68 millióval hatodik lett (eddigi összbevétel: 67,2 millió), a Benjamin Button különös élete viszont ezen a hétvégén már kihullott a toplistából. (via IMDbPro)