Christian Bale meghülyült a Terminátor forgatásán

2009.02.04. 12:20

A TMZ kiszivárogtatott egy hangfelvételt a Terminator 4 tavalyi forgatásáról, amin a John Connort alakító Christian Bale kegyetlenül lebassza Shane Hurlbut operatőrt, amiért az besétált egy fontos jelenet közepébe, hogy ellenőrizze a fényeket. Néhány részlet a 3 és fél perces szitoközönből, ahol bőven jutott a színészt nyugtatni próbáló Bruce Franklin rendezőaszisztensnek is:

"Bruce, baszd meg, most fogd be a kurva pofád! Idejön ez a fasz, és elkezdi nézegetni a kibaszott lámpáit? Hát mi a faszt képzel ez a pöcs? Idefigyelj baszd meg, szétrúgom a kibaszott segged! Mi a faszt gondolsz magadról? Hogy majd csak ott sétálgatsz hátul, trallala-lala, és szétkúrod a kibaszott jelenetemet?"

A stáb később azzal magyarázta a történteket, hogy az amúgy is morcos Christian Bale aznap pont egy nagy koncentrációt igénylő jelenetet vett fel volna a John Connor nőjét alakító Bryce Dallas Howarddal. A kiszivárgott felvétel természetesen felkerült a YouTube-ra, ahol a Star Wars kölyök és Szalacsi videóihoz hasonlóan már több remix változat is készült a 3 és fél perces káromkodásból.