Gyorshírek: Schwarzenegger is beszállt Stallone új akciófilmjébe

2009.02.18. 09:09 Módosítva: 2009.02.18. 15:12

Schwarzenegger is kap egy kis szerepet a 2010-es The Expendablesben: önmagát, azaz Kalifornia kormányzóját játssza. Így végre láthatjuk közös filmben a 80-as évek két legnagyobb akciósztárját. Stallone Van Damme-ot már nem tudta rábeszélni az egyik bunyós szerepére, de a stáblista nélküle is impozáns: Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren és Forest Whitaker mellett már Mickey Rourke is aláírta a szerződést. Ben Kingsley helyett viszont Eric Roberts szerepel a filmben. A Dél-Amerikában diktátorokat buktató kommandósok sztoriját Stallone írta, ő lesz a rendező és az egyik főszereplő is. A forgatást áprilisban kezdi Costa Ricán. Schwarzenegger és Stallone egyébként régóta barátok, együtt alapították a Planet Hollywood étteremhálózatot, és többször is megemlítették egymást a filmjeikben: Schwarzenegger kiröhögi Rambo bicepszét az Ikrekben, az Utolsó akcióhősben Stallone a Terminátor, a Pusztítóban meg Sandra Bullock meséli el Slynak, hogyan lett elnök Scwarziból. A The Expendables mellett egy bollywoodi kaszkadőrről szóló zenés filmben is láthatjuk majd őket. (via aintitcool)

Újabb díjat kapott a Gettómilliomos

A Slumdog Millionare jelmezese, Suttirat Larlarb nyerte meg tegnap este a jelmeztervezők díját (Costume Designers Guild Awards). Fantasy kategóriában Lindy Hemming lett a győztes A sötét lovag ruháival, történelmi film kategóriában Michael O'Connor nyert A hercegnővel. (via yahoonews)

Rodriguez sci-fit forgat

Robert Rodriguez bejelentette az új filmtervét, a Nerverackerst, ami egy 2085-ben játszódó thriller lesz, és a tökéletes társadalom békéjét fennttartó rendőrökről szól. A filmet Rodriguez írja és rendezi, és már a premier időpontját is megadta: 2010. április 16. (via Variety)