Most szálkásított Jake Gyllenhaal

2009.03.09. 17:22 Módosítva: 2009.03.09. 19:16

Heath Ledger volt barátnőjénél, Michelle Williamsnél marad az Oscar, amíg a lányuk, Matilda 18 éves nem lesz. A februári díjátadón a tavaly elhunyt színész szülei, Kim Ledger és Sally Bell, valamint a testvére, Kate Ledger vették át a szobrot, amit már akkor a 3 éves Mathildának ajánlottak, de a Filmakadémia szigorú szabályai miatt nem kerülhetett hozzá. (via cinemablend)

Jake Gyllenhaal, a szálkás Conan

Hogy ne csak a bikinis Megan Fox szerepeljen a blogon, itt a legújabb fotó a félmeztelen Jake Gyllenhaalról, aki Conan-kinézete ellenére Dastan herceget játssza a Prince of Persia: The Sands of Time-ban. A 20 éves múltra visszatekintő ugrálós-kardozós akciójáték 2003-ban készült folytatását Mike Newell, a Harry Potter és a tűz serlege rendezője viszi filmre 150 millió dollárból. A forgatás már tavaly nyáron elkezdődött Marokkóban, de még most is tart az angliai Pinewood-stúdióban (ugyanott, ahol a Bond-filmek készültek). A Prince of Persia gonosz varázslója Ben Kingsley lesz, a főhős nője, Tamina hercegnő pedig az előző Bond-lány, Gemma Arterton, de érdemes egy pillantást vetni Tamina szolgálójára, akit egy indiai énekesnő, Ambika Jois alakít majd. Bemutató: 2010. május 28. (via huffingtonpost.com)

conanhaal

Van rosszabb a Kis Vuknál

A Jonas Brothers 3D-koncertfilmje kilencedik lett a hétvégi amerikai bevételi toplistán, az IMDb legrosszabb filmeket összegyűjtő "Bottom 100" összesítésében viszont 1,3-as átlaggal megszerezte az első helyet. A Kis Vuk ugyanitt 35. az 1,6-os átlagával. A zenés 3d-filmet február 27-én mutatták be Amerikában, de még csak 16,8 millió dolláros bevételnél tart. (via imdb)

bottom100