Gyorshírek: Keira Knightley kimarad a Karib-tenger 4-ből

2009.03.16. 09:34 Módosítva: 2009.03.16. 12:33

"A Karib-tenger kalózai fontos pontja az életemnek, fantasztikus volt forgatás, de nem akarok benne lenni a következő részben. Elég volt" - nyilatkozta a színésznő a moviefone.comnak, aki az első részben még csak a kormányzó lánya, a harmadikban meg már igazi kalóz volt. Annyit azért még hozzátett: "Nagyon várom az új filmet, Johnny Depp fantasztikus ebben a szerepben." A Karib-tenger kalózai 4, amiben Jack Sparrow kapitány az örök élet forrását keresi a harmadik rész végén ellopott csodatérképpel, 2012-ben kerül a mozikba. Keirát egyébként öt új filmben láthatjuk idén és jövőre: a Last Night című romantikus drámában, a London Boulevard című krimiben, ahol Colin Farrell lesz a partnere, a Never Let Me Goban, a Zelda Fitzgerald táncosnőről szóló The Beautiful and the Damnedben, és 2010-ben énekel a My Fair Lady remake-jében is. (via starpulse.com)

keira450

78 százalékkal visszaesett a Watchmen bevétele

A Watchmen 55,7 millióval nyitott a múlt héten, ezen a hévégén viszont már csak 18,1 millió dollárt termelt, amivel második lett a bevételi toplistán, írja hollywoodinsider.com. Az első 25 millióval Dwayne "The Rock" Johnson és a Disney új fantasy filmje, a Boszorkány-hegy lett, amiben két gyerekbőrbe bújt űrlény a Földön harcol tovább az invázióra készülő, gonosz idegenek ellen.

A további sorrend:
4. Taken 6,65 millió
5. Madea Goes to Jail 5,13 millió
6. Gettómilliomos 5,03 millió
7. Paul Blart: Mall 3,1 millió
8. Nem kellesz eléggé 2,9 millió
9. Coraline 2,65 millió
10. Miss March 2,35 millió

rock ufo

Mozihős lesz MacGyverből

A bajszos Magnum után a 80-as évek másik kultikus tévésztárja, a rágóból és háztartási szemétből is bombát gyártó MacGyver is a mozivásznon folytatja tovább. Az ABC-n 1985 és 92 között futó sorozatból a New Line szeretne filmet. A producer a Barbarellát, a Flash Gordont, a Conan-filmeket, és a Hannibált is jegyző Dino De Laurentiis, a lánya, Rafaella De Laurentiis, és az eredeti sorozat atyja, Lee David Zlotoff lesznek. A New Line egyelőre nem közölte, ki lenne Richard Dean Anderson helyett a főszereplő. (via Hollywood Reporter)