Eltemették Natasha Richardsont

MTI/Index
2009.03.23. 12:54 Módosítva: 2009.03.23. 13:50

A gyászoló család és a színészkollégák jelenlétében vasárnap a New Yorkhoz közeli Millbrook temetőjében helyezték örök nyugalomra a múlt hét szerdán elhunyt Natasha Richarsont. A brit színésznő és az ír Liam Neeson 1994-ben ugyanebben a kisvárosban kötöttek házasságot.

Liam Neeson 12 és 13 éves fiai, a sógornője, Joely Richardson és anyósa, Vanessa Redgrave kíséretében érkezett a szertartásra, és ő maga is beállt a koporsóvivők közé. A színészek közül Ralph Fiennes, Alan Rickman, Laura Linney, Uma Thurman és Timothy Dalton rótta le tiszteletét. Virág és koszorú nem volt, a család azt kérte, mindenki az amfAR AIDS-alapítványnak küldött adománnyal fejezze ki részvétét.

20030225 zaf t54 011

Natasha Richardson AIDS-ben elhunyt apja, Tony Richardson filmrendező halála óta volt az AIDS-kutatásokat támogató alapítvány aktivistája. A 45 esztendős színésznő múlt hétfőn esett el egy kanadai sípályán. A kezdetben csak könnyebb ütésnek hitt fejsérülésről később kiderült, hogy koponyán belüli vérömleny, ami végzetesnek bizonyult.

A londoni West End és a New York-i Broadway színházai csütörtökön és pénteken a fények kioltásával gyászolták a színésznőt, aki 98-ban Tony-díjat kapott a Kabaréért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport