Gyorshírek: Stallone újra a régi akciósztár

2009.04.08. 10:22 Módosítva: 2009.04.08. 11:17

A SpoilerTV lehozta az első képeket a The Expendables Rio de Janeiro-i forgatásáról. A 62 éves Sylvester Stallone, aki írója, rendezője és főszereplője is a filmnek, pont úgy fut, lő, ugrik, mintha csak 1988-at írnánk, és a Rambo 3-at forgatná. "Ez egy igazi 80-as évekbeli akciófilm lesz, a mai látványtechnikával - nyilatkozta a színész a brazil sajtónak. - Azzal a különbséggel, hogy itt a női főszereplő nem a megmentésére vár, hanem ő maga is akcióba lép." A teljes galériáért klikk ide! (via slashfilm & SpolierTV)

stalloneazisten

Verbinski megunta a kalózokat

Gore Verbinskinek elege van a Karib-tenger kalózaiból, nem akarja megrendezni a 2012-es negyedik részt, amiben Sparrow a fiatalság forrását keresné a harmadik rész végén ellopott csodatérképpel. Verbinski inkább a 2010-re bejelentett Bioshockra koncentrál, ami egy jó kis víz alatti retró sci-fi lesz, de 2011-re elkészíti a Rango című animációs filmet is, amiben Johnny Depp lesz a hangja az egyik szereplőnek. (via Variety)

Már forog a Vasember 2

Los Angelesben megkezdődött az 572 millió dolláros bevételt termelő Vasember második részének forgatása, ami 2010. május 7-én kerül a mozikba. A lenti videón Robert Downey Jr. nyakkendőben vigyorog és szivarozik, Gwynet Paltrow meg szomorúan bámul ki egy kocsiból. (via youtube)