Gyorshírek: Megjelent az új Antal Nimród-film előzetese

2009.04.17. 11:31 Módosítva: 2009.04.17. 15:42

A legtöbb külföldi mozis oldal kiemelt helyen hozta le az Armored trailerét, ami Antal Nimród legújabb rablós-lövöldözős akciófilmje lesz. A kommentelőknek főleg a szereplőgárda miatt tetszik: Matt Dillon, Laurence Fishburne, és Jean Reno is benne van a 10 millió dollárt szállító páncélautó elkötésében. A film szeptember 18-án kerül az amerikai mozikba, a magyar premier dátuma egyelőre nem ismert. Antal Nimród itt mesélt bővebben az új filmjéről. (via movieweb)

Képregényfilm Frankensteinről

Az Underworld írója, Kevin Grevioux és a látványtervező, Patrick Tatopoulos filmet forgatnak Grevioux I, Frankenstein című szörnyképregényéből. A helyszín Darkhaven, egy Gotham-szerű, gótikus nagyváros, ahol virágzik a korrupció. "A hangulat Raymond Chandler regényeit idézi, csak itt a bűnözőknek nem pisztolya van, hanem agyara és karma" - nyilatkozta Grevioux a shocktillyoudrop.comnak a filmről, amiben Drakula az alvilág ura, a Láthatatlan ember titkosügynök, Quasimodo meg verőlegény lesz. (via comingsoon.net)

Harry Potter 6, harmadszor is

Itt a sokadik (állítólag utolsó) Harry Potter és a félvér herceg trailer, ami még darkosabb, mint az eddigiek, pedig már azok is tele voltak halálfalókkal, "Lost-szörnyekkel", meg a horrofilmek megszállott kisgyerekeire hasonlító tini Voldemorttal. A hatodik Potter-film július 15-én kerül a külföldi mozikba, mi szokás szerint késve, július 23-án láthatjuk. (via cinemablend)