Gyorshírek: Még mindig nincs rendezője Resident Evil 4-nek

2009.07.03. 11:46 Módosítva: 2009.07.03. 11:47

A Sony és a Screen Gem 2010. szeptember 17-re ígérte be a Resident Evil 4-et, és már az idei év végén elkezdenék a forgatást a két szőke zombivadásszal, Milla Jovovich-csal és Ali Larterrel. Rendező viszont még nincs, Jovovich férje, az Alien Vs. Predatort, és az első Resident Evilt jegyző Paul W.S. Anderson csak a forgatókönyvet írja meg. A Resident Evil 3-at rendező Russell Mulcahy inkább a vámpírokat választotta a mutáns zombik helyett, és jelenleg a Zen in the Art of Slaying Vampires című filmen dolgozik (via slashfilm)

Eminem lenyomná Optimusz fővezért

"Nem engedhetjük, hogy a robotok uralják a világot, le kell nyomnunk nézettségben a Transformers 2-t" - nyilatkozta Judd Apatow az MTV-nek legújabb vígjátékáról, a Funny People-ről, ami szerinte legalább olyan vicces, mint a 40 éves szűz és a Felkoppintva. A film egy humoristáról szól, aki halálos beteg lesz, de meggyógyul, viszont nem tud mit kezdeni a második esélyével. A főszereplő Adam Sandler mellett Marshal Mathers, azaz Eminem is benne lesz a filmben, és természetesen az Apatow-vígjátékokból kihagyhatatlan Seth Rogen is. Magyarországi premier: 2009. december 3. (via MTVblog)

eminem sandler

Az öreg Indy a legjobb

A Forbes Magazine lehozta a 2008-ban legjobban kereső színészek listáját: az első Harison Ford lett 65 millió dollárral. A színésznők közül Angelina Jolie van az élen 27 millió dollárral, őt követi Jennifer Aniston 25 millióval, majd Meryl Streep 24 milllióval. (via slashfilm)