Halle Berry cápaűzött búvároktató lesz

2009.09.09. 13:10 Módosítva: 2009.09.09. 13:10

- Nicolas Cage nem tudott megegyezni a stúdióval, így mégsem szerepel a Zöld lódarázsban. A filmet már forgatják, de még egy jelenetet se vettek fel a színésszel, aki bűnözőt alakított volna. A Columbia keresi Cage utódját. (movieweb)

- Halle Berry lesz a Dark Tide akcióthriller főszereplője, a rendezést Clark Jonhson (S.W.A.T. - Különleges kommandó) vállalta, Marty Bowen és Wyck Godfrey (Alkonyat) pedig a produceri teendőket látják el. A sztori egy búvároktatóról szól, aki visszatér a mélyvízbe azután, hogy majdnem felfalta egy nagy fehér cápa. (variety)

LHberry wideweb  470x296,2

- Még áprilisban Viggo Mortensen megemlítette, hogy a sok utazás és a filmek körüli promóció megbetegítették. Mortensen kedden a Men's Journal magazinnak azt mondta: szerepet sem vállal, amíg jobban nem lesz.

- Megan Fox legközelebb a Pankrátorral ismét befutott Mickey Rourke-kal szerepel, árulta el egy interjúban. "A Passion Play love story lesz, de nem a megszokott fajtából. A karakterem gyakorlatilag egy cirkuszi csodabogár, ketrecben él, szárnyai vannak" - mondta Fox. Az újonc Mitch Glazer rendezi a produkciót. (via worstpreviews)