John Travolta egy kopasz állat

2009.09.17. 11:57 Módosítva: 2009.09.17. 13:29
  • Új előzetes futott be a From Paris With Love akciófilmhez, ebben John Travolta egy kopasz, őrült amerikai titkosügynökként próbál Párizsban megakadályozni egy terrorista akciót. A Match Pointban befutott Jonathan Rhys Meyers az amerikai nagykövetségen dolgozik és belekeveredik az ügybe.
  • Az Everybody's Fine-hoz is felkerült egy előzetes. A főszerepet Robert De Niro alakítja, aki elvesztette a feleségét. Idén nem gyűlik össze a família, így a De Niro felkerekedik és ő maga megy el gyerekeihez, akiket Kate Beckinsale, Drew Barrymore és Sam Rockwell alakítanak.
  • Chazz Palminteri (Bronxi mese) írja a Wall Street Mafia-film forgatókönyvet és a produceri teendőket is elvállalta. Valószínűleg az egyik szerepet is eljátssza, de ez még függ az időbeosztásától. A sztori igaz történeten alapul, az 1990-es évek közepén az FBI azt vizsgálta, hogy a maffia miként vesz részt a Wall Street-i ügyletekben és milyen betekintést nyer a világ pénzügyeibe. A főszereplő egy fiatal bróker, aki Brooklynból kerül a Wall Streetre, majd később a maffia és az FBI is érdeklődni kezd iránta. Februárban kezdődik a forgatás New Yorkban. (via Variety)
  • A spanyol Gael Garcia Bernal és Goldie Hawn lánya, Kate Hudson lesznek a főszereplői az Earthbound-filmnek. A történet középpontjában egy halálosan beteg nő áll, aki beleszeret az orvosába. Nicole Kassell (The Woodsman) rendezi a produkciót Gren Wells forgatókönyve alapján. Január 18-án indul a forgatás. (viamovieweb)