Angelina Jolie megint szőke akcióhős

2009.11.05. 12:46
  • A Sony megvette a Hasbrótól a Rizikó nevű népszerű stratégiai játék filmes jogait, jelentette be a Paramount Pictures két elnöke, Doug Belgrad és Matt Tolmach. Nem ez lesz jövőre az egyetlen társasjáték-projekt Hollywoodban: a Hancock rendezője a Torpedóból, Ridley Scott a Monopolyból, a Karib-tenger kalózai rendezője, Gore Verbinski pedig a nyomozós Cluedóból forgatna filmet. (via slashfilm)
riziko450
  • Mary Louise Parker, a Nancy ül a fűben közönségkedvence és John C. Reilly, a Rémségek cirkusza dagadt vámpírja is bekerült Bruce Willis és Morgan Freeman mellé az extrém erőszakos Redbe. A film Warren Ellis képregénye alapján készül, amiben egy visszavonult, kopasz CIA ügynöknek (ez természetesen Bruce Willis lesz) még akad egy kis lövöldöznivalója. A rendezője Az időutazó feleségét is jegyző Robert Schwentke, a forgatókönyvírók pedig Jon Hoeber és Erich Hoeber, akik legutóbb a Vakító fehérségen dolgoztak együtt. A forgatás januárban indul. (via slashfilm)
  • Itt az új Angelina Jolie-s kémfilm, a Salt trailere, amiben Pittné szokás szerint sokat ugráló és még többet lövöldöző akcióhősnő lett, csak most szőkére festette a haját. Bemutató: 2010. július 13. (via cinemablend)