A negyedik Shrek után már nem jön több

2009.11.25. 13:11 Módosítva: 2009.11.25. 13:27
  • A Shrek Forever After 3D lesz a zöld ogre utolsó kalandja a DreamWorksnél, bár a franchise-ról még lehúznak egy bőrt Csizmás Pandúr spin off filmjével, a Puss in Bootsszal, írja a slashfilm. A sztori Terry Giliam Grimmjére és a 46-os Az élet csodaszépre hasonlít majd: a családalapítás óta csak szorongó, egykor gyilkos ogre a mágia segítségével egy Shrek nélküli királyságba kerül át, ahol Szamárból kocsihúzó melós lett, az elhízott Csizmás Pandúr pedig kalandok híján elcserélte a kardját egy rózsaszín selyemmasnira. A negyedik rész rendezője Mike Mitchell, bemutató 2010. május 21-én. Íme az első hivatalos kép:
zz3a21f919
  • Tommy Lee Jones kiszállt a saját filmjéből, a 2010-re beígért The Lincoln Lawyerből, ami így rendező és főszereplő nélkül maradt. Az okokat nem tudni, a hivatalos indok az ilyenkor szokásos sablonszöveg: "kreatív különbség" volt a stábtagok között. A filmet a LakeShore Entertainmentnek forgatta volna, Matthew McConaugheyval karöltve. (via yahoonews)
  • Amerikában ma este mutatják be James McTeigue véres-brutális Ninja Assassinját, de az R-kategóriás trailer csak a napokban került a netre. A film producerei a Wachowski testvérek voltak, ami meg is látszik: soha korábban nem láttunk ilyen gyönyörű bullet time szamurájkardozást és ennyi belassítva fröccsenő művért. (via slashfilm)